Teplice - U zraněného malého dítěte, které vypadlo z okna jednoho z domů v ulici U Hadích lázní v Teplicích zasahoval ve čtvrtek vrtulník letecké záchranky. Potvrdil to mluvčí záchranné služby Pavel Šebesta s tím, že u poraněného dvouletého děcka zasahovaly pozemní posádky záchranářů i letecká záchranná služba. 

Ilustrační snímek vrtulníku letecké záchranky. Foto: Jan Vraný 

Nešťastnou událost potvrdila redakci také krajská policejní mluvčí Šárka Poláčková s tím, že věcí se nyní zabývají policisté. "Vzhledem k věku dítěte nebudeme poskytovat žádné bližší informace. Mohu pouze potvrdit, že šlo o malého cizince," dodala mluvčí policie Šárka Poláčková. 

Na sociální síti se pak lidé navzájem informovali o tom, že v Šanově vypadlo arabské dvouleté dítě, které je v Teplicích v lázních s rodinou. Bližší informace ale policisté neupřesnili. I tentokrát velký shluk lidí, přítomnost policistů a vzlet vrtulníku letecké záchranky vyděsil řadu Tepličanů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru