OBRAZEM: Manévry v Teplicích! Policisté, hasiči i záchranáři nacvičovali u školy zásah proti aktivnímu střelci
Cvičení IZS proti střelci. Foto: Policie ČR
Teplice

Teplice - Ve středu v dopoledních hodinách proběhlo ve spolupráci s Ústeckým krajem a Střední hotelovou školou v Teplicích součinnostní taktické cvičení složek Integrovaného záchranného systému.

"Cílem cvičení bylo provedení zákroku při útoku aktivního střelce v maximálně reálném školním prostředí s využitím všech dostupných sil a prostředků a zároveň prověření postupu a součinnosti jednotlivých organizačních článků policie a dalších složek IZS," vysvětluje mluvčí policistů Daniel Vítek.

V zájmu zajištění bezpečnosti osob v dané lokalitě došlo v souvislosti s touto akcí k jistým omezením v dopravě a k zákazu vstupu osob do míst, kde cvičení probíhalo. "Děkujeme řidičům i spoluobčanům za pochopení a omlouváme se za případné komplikace, které jim mohla omezení související s cvičením způsobit," dodal Daniel Vítek.

Foto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru