Teplice - Severočeská policie vyšetřuje první letošní vraždu v kraji. K té došlo v sobotu nad ránem v řetenickém lesoparku. Čtrnáctiletého mladíka podezřelého z provinění vraždy mladé dívky policisté zadrželi v pozdních večerních hodinách v Teplicích a byl umístěn do diagnostického ústavu. Informuje o tom krajská policejní mluvčí Jana Slámová.

 

"Ve věci budou provedeny potřebné vyšetřovací úkony. Vzhledem k tomu, že podezřelá osoba je mladší 15 let, není tedy trestně odpovědná, bude věc odložena. Další informace, s ohledem na rodinu a zejména s přihlédnutím k věku oběti i pachatele, nebudeme poskytovat," dodala mluvčí polici Slámová.

Mladík v sobotu nad ránem měl zavraždit o rok starší dívku, které měl zasadit několik bodných ran nožem. Vražednou zbraň se dosud ale policistům údajně nepodařilo najít a mladík se prý k brutálnímu činu stále nedoznal. Věc je i nadále v šetření krajské kriminální policie.

O případu jsem informovali také zde:

[article]3734[/article]

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru