Teplice - Teplická policie vyšetřuje smrt mladé ženy, která byla v noci na sobotu nalezena bez známek života v teplickém lesoparku poblíž zahrádkářské kolonie. Úmrtí potvrdila krajská policejní mluvčí Jana Slámová s tím, že kriminalisté dosud pátrají po totožnosti mrtvé a zjišťují příčinu úmrtí. Redakci e-teplicko.cz se ale podařilo zjistit, že mělo jít o teprve patnáctiletou dívku, kterou měl údajně zabít o rok mladší chlapec. Po nebezpečném mladém podezřelém pachateli již několik hodin pátrají policisté speciální pořádkové jednotky a kriminalisté.

Ilustrační snímek policejní pásky na místě trestného činu. Foto: Jan Vraný

Policisté to ale nepotvrdili a o případné násilné smrti v Teplicích nechtějí vůbec mluvit. Podle obyvatel Teplic, ale může jít totiž o úmyslné mlčení kriminalistů, a to vzhledem k věku obou aktérů tragické události. Krajská policejní mluvčí redakci nepotvrdila ale ani nevyvrátila, že by v Teplicích mělo dojít k brutální vraždě. Kriminalisté nyní pouze potvrzují, že od večerních hodin intenzivně vyšetřují smrt ženy, po jejíž totožnosti stále pátrají.

Policie do akce nasadila i desítky policistů z takzvané stálé pořádkové jednotky. Ti mají vytipované lokality, kde by se nebezpečný mladík mohl ukrývat. Podle zjištění redakce měla být dívka zavražděna bodou ranou patrně nožem a podezřelým pachatelem by měl být její přítel. 

K celé tragédii zjišťujeme podrobné informace, které budeme průběžně aktualizovat.

AKTUALIZOVALI JSME:


[article]3734[/article]

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru