Teplice – Usnout v herně u automatu s naditou peněženkou není zrovna bezpečné. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil muž, který zkoušel štěstí v jedné z teplických heren. Mezi tím, co si dával „šlofíka", ho totiž zbili a okradli.

Ilustrační foto

Případ se stal už před měsícem. Kriminalisté v těchto dnech ukončili jeho vyšetřování a rozdali zlodějům obvinění. Co se tedy vlastně v polovině října v teplické herně událo? Znaveného hráče tady obrala pětice povedených zlodějů – 4 muži (ve věku od 24 do 59 let) a 37letá žena. Postupně mu z kapes vytáhli doklady, 4 tisíce korun a mobil. „Když se muž vzbudil, požadoval své věci zpátky. Místo toho ho nejmladší z pachatelů napadl. Srazil ho na zem, kde do něj ještě kopl," popsal surovost jednoho z pachatelů mluvčí teplické policie Daniel Vítek.

Všem čtyřem mužům, kteří už se v minulosti do křížku se zákonem dostali, hrozí až tříleté tresty. Žena by si mohla jít „sednout" až na dva roky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru