Muž přišel v Teplicích o příruční tašku. Drzý zloděj mu ji strhl přímo z ramene
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – Policisté v Teplicích vyšetřují v těchto dnech hned několik krádeží. Hledají například zloděje, který okradl chodce nebo lapku, který kradl benzín. V případě dopadení hrozí oběma pachatelům až dvouleté vězení.

Neuvěřitelně drzý byl zloděj, který v Teplicích okradl chodce o tašku. Muži ji totiž strhl přímo z ramene. Okradený přišel o mobilní telefon a peněženku s doklady, finanční hotovostí a platební kartu. „Poškozený přišel o věci za více jak pět tisíc korun, zloději hrozí v případě dopadení až dvouletý trest odnětí svobody,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Policisté hledají též zloděje, který ukradl ze dvou aut v Teplicích benzín. Do palivových nádrží udělal díry a odcizil z nich několik litrů benzínu. 

Další nenechavec se pro změnu v Teplicích vloupal do garáže. Odnesl si z ní elektronickou pokladnu, elektrické ruční nářadí, vodováhy a další věci v celkové hodnotě kolem dvaceti tisíc korun. Také tomuto zloději  hrozí v případě dopadení až dva roky za mřížemi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru