Vážná nehoda v Hrobu: Patnáctiletá dívka najela autem do ženy s dítětem v kočárku
Ilustrační foto
Teplice

Hrob – Vážná dopravní nehoda se stala v úterý 15. srpna v Hrobu. Teprve 15letá dívka tady vpodvečer najela autem na autobusové zastávce do ženy s dítětem v kočárku.

Nehoda se stala po osmnácté hodině. Patnáctiletá dívka seděla za volantem osobního vozu Nissan Micra a podle policie s ní v autě jel ještě spolujezdec. Řízení teenagerka v jednu chvíli z dosud nejasných příčin nezvládla. „Při otáčení vjela na autobusovou zastávku, kde srazila chodkyni s kočárkem a následně nabourala do zdi,“ popsal nehodu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Mladá žena, do které dívka narazila, byla vážně zraněna. Do nemocnice ji musel přepravit vrtulník. V péči lékařů skončilo i dítě z kočárku, které by ale podle dostupných informací mělo být v pořádku. Zranění utrpěla také mladá řidička a její spolujezdec. „Bližší okolnosti nehody a její příčina jsou předmětem dalšího prověřování,“ doplnil policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru