Už ho dopadli: Zloděje, který na Teplicku kradl kola z aut
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Policisté dopadli 27letého zloděje, který má na svědomí několik krádeží kol ze zaparkovaných aut.

Podle policistů je podezřelý, že koncem června demontoval z auta zaparkovaného v Teplicích všechna čtyři kola z lehkých slitin v hodnotě 22 tisíc korun, přitom si počínal takovým způsobem, že došlo k poškození podvozku vozidla, škoda byla vyčíslena na třicet tisíc korun.

O pár dnů později se opět v Teplicích dopustil stejné krádeže, ze zaparkované škodovky ukradl všechna kola v hodnotě 12 tisíc korun. V polovině července vyrazil opět krást, tentokrát do Duchcova, a zase ho zajímala hliníková kola, jejich odcizením způsobil majiteli dvanáctitisícovou škodu, poškozením podvozku auta dalších devět tisíc.

"Osm kol se mu podařilo prodat přes internet, jednu sadu si dal na své auto, tato kola policisté zajistili. Kromě přečinů krádeže a poškození cizí věci se bude zodpovídat i z maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, krást totiž jezdil vypůjčeným autem i přesto, že má vysloven zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení motorových vozidel až do příštího roku," uvedl Daniel Vítek, mluvčí Policie ČR v Teplicích..

Muži, který se u výslechu ke krádežím přiznal, hrozí s ohledem na jeho trestní minulost až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru