Žena se na oko lísala k muži, přitom ho obrala o téměř celý důchod
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – Policistům se podařilo dopadnout ženu, která před pár dny okradla seniora z Teplicka o téměř celý důchod. Měla se s ním na oko objímat, přitom mu z kapsy vytáhla peníze. Žena ovšem tvrdí, že vše bylo úplně jinak.

Důchodce, který přišel na policii krádež oznámit, uvedl, že ho žena začala objímat a přitom mu z kapsy vytáhla sedm tisíc korun. Následně z místa utekla. Tepličtí policisté začali po zlodějce pátrat a už po dvou dnech ji chytili. Její verze případu je ovšem odlišná. Žena tvrdí, že měla s poškozeným mužem pohlavní styk, za který jí dal dobrovolně dva a půl tisíce korun.

„Shromážděné důkazy a výpovědi svědků však nasvědčují spíše pravdivosti výpovědi poškozeného, 49leté ženě proto bylo sděleno podezření z přečinu krádeže,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek. Teď bude na soudci, zda ženu uzná vinnou,. Pokud se tak stane, hrozí jí až dvouletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru