Muž z Dubí utekl z nemocnice. Na sobě měl jen kalhoty od pyžama
Strážníci uprchlého pacienta chytili ve Vinařské ulici. Foto: Měp Ústí nad Labem
Teplice

Ústí nad Labem – Strážníci ústecké městské policie byli požádáni zaměstnanci Masarykovy nemocnice o pomoc při hledání 34letého pacienta. Ten utekl z psychiatrického oddělení, oblečený byl pouze ve spodním díle pyžama.

Strážníci nejprve prohledali ulice v okolí nemocnice a přilehlý les, ale pátrání nepřineslo kýžený výsledek. Štěstí se na strážníky usmálo až v ulici Vinařská, kde zmiňovaného pacienta zahlédli. Po krátce honičce byl muž, který má trvalé bydliště v Dubí, zadržen.

Na místo byla přivolána záchranka, která si uprchlého pacienta převzala a za asistence strážníků převezla zpět do nemocnice.

1407pacient1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru