Teplice - Tepličané se letos dočkali po čtyřiceti letech svého pivovaru. V centru Teplic, v krásné secesní budově vznikl po několika měsících rekonstrukce nový Pivovar Monopol (napsali jsme zde). Otevře se v pondělí.

 

Interiéry Pivovaru Monopol v Teplicích. Foto: Jan Vraný

Pivo měli nejen obyvatelé Teplic možnost ochutnat v minulých dnech na farmářském trhu a také ve stánku na náměstí Svobody, kde minipivovar točil své pivo (napsali jsme zde). A proč ve stánku, proč ne přímo v pivovaru? „Bohužel kolaudace budovy se nám díky úřednímu šimlu posunula. Protože jsme nechtěli zklamat naše příznivce, kterých si velmi vážíme, začali jsme pivo točit ve stánku, nejdříve na farmářském trhu a poté pro velký zájem jsme na stejném místě pokračovali i v dalších dnech. Přálo nám k tomu i počasí. Děkujeme všem Tepličanům za jejich podporu a také za trpělivost a jsme rádi, že je už můžeme pozvat do nově zrekonstruovaných prostor. Pivo jim chutnalo a teď doufám, že se jim u nás bude líbit a bude jim chutnat i vše ostatní," uvedla Gabriela Schönbauerová, majitelka Pivovaru Monopol.

A kdy bude Pivovar Monopol otevřen pro širokou veřejnost? V pondělí 25. května v 11 hodin. Každý den bude restaurace od 11 do 14.30 nabízet polední menu. Pivovar Monopol plánuje ale i nadále pokračovat ve stánkovém prodeji na náměstí Svobody.

Získejte půllitr od Monopolu za váš ohlas

Vzhledem k velkému ohlasu, který vyvolaly naše články o Pivovaru Monopol, jsme zvědavi na Vaše první reakce z návštěvy krásných prostor pivovaru. Budeme rádi, když nám napíšete své první dojmy na náš e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Nezapomeňte připojit své jméno, příjmení rok narození a telefonní kontakt. Ze všech zaslaných emailů vybereme nejzajímavější komentáře, které zveřejníme. A ze všech zaslaných e-mailů vybereme jednoho pisatele, který od nás obdrží krásný keramický půllitr se značkou Pivovar Monopol.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru