Teplice - V pátek 1. května mnozí z vás ochutnali poprvé teplické pivo značky Monopol z místního minipivovaru na farmářských trzích v Teplicích na náměstí Svobody.

 

K účasti na farmářských trzích se rozhodla majitelka Pivovaru Monopol na základě mnoha dotazů fanoušků pivovaru, kdy už budou moci pivo okusit. A protože kvůli odložené kolaudaci budovy se posunul termín otevření Pivovaru Monopol, rozhodla se vyjít fanouškům vstříc a dát jim možnost pivo ohodnotit ve stánku pivovaru na pátečních farmářských trzích.

„Jsme velmi mile překvapeni pozitivními reakcemi Tepličanů na naše pivo. Je tu vidět velký patriotizmus a toho si velmi vážím. Náš stánek byl celý den obležen zákazníky, kteří zde ochutnávali všechna naše vyrobená piva, a nebyl nikdo, kdo by byl pivem zklamaný. Chválili náš světlý ležák Karlík, dámy, ale i pánové ocenili pivo s příchutí višeň a říkali, že chutná skutečně jako pivo a ne jako limonáda, fajnšmekři zase chválili pivo Ale," uvedla majitelka minipivovaru Gabriela Schönbauerová a ještě dodala: „Za dvacet minut po otevření stánku jsme prodali i všechno naše lahvové pivo, proto musela sládková Martina Valterová jet do pivovaru stočit další lahve".

„Pivo mi chutná, jsem rád, že máme po tolika letech v Teplicích zase své pivo a určitě budu pravidelným konzumentem," uvedl s úsměvem jeden z návštěvníků stánku Pivovaru Monopol na farmářském trhu. „Pivo Karlík je fakt moc dobré, beru si lahve s sebou k večerními hokeji," uvedl zákazník Tonda. „Dnes jsem si přečetl na e-teplicko, že se bude pivo na trzích prodávat, spěchal jsem z práce, abych ho mohl vyzkoušet a rozhodně mě nezklamalo, světlé je skvělé a to jsem zvyklý na plzeňské, pivo Ale je zase taková chuťovka, silné a výtečné," uvedl zákazník Jan.

Pokud jste zvědaví, jaké je pivo značky Monopol, máte možnost navštívit stánek teplického minipivovaru v následujících deseti dnech od 4. května. Stánek Pivovar Monopol bude od pondělí 4. května až do 13. května každý den od 9 do 18 hodin, pokud nebude pršet, na teplickém náměstí Svobody. Pivovar Monopol se bude také zúčastňovat všech farmářských trhů konaných v Teplicích.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru