Bílina - Skokem pod vlak vyhrožoval muž z Bíliny. V noci na střdu tak probíhalo v Bílině usilovné pátrání po muži, který na linku 155 oznámil, že skočí pod vlak. Vzhledem k tomu, že muž nesdělil, kde přesně se nachází, bílinští policisté společně s psovodem a strážníky městské policie na základě této informace propátrávali terén v okolí trati a zároveň informovali o celé situaci pracovníky drah.

 

Informoval o tom mluvčí teplické policie Dan Vítek s tím, že na základě informace od strojvedoucího nákladního vlaku o výskytu podivně se chovající osoby v blízkosti kolejiště muže po 40 minutách vypátrali a následně ho předali do péče lékařů. Díky rychle zorganizované pátrací akci a dobré spolupráci všech zúčastněných složek muž své výhrůžky nestihl vyplnit a byl převezen do psychiatrické léčebny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru