Komáří vížka. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Krupka – V neděli 27. dubna můžete absolvosat několik jarních kilometrů a udělat si třeba pěkný rodinný výlet. Kulturní zařízení Krupka, Sport Krupka, spolek Po stopách Davida a DDM Cvrček spolupořádají už druhý ročník Naučného dne. Předpověď počasí je zatím velice příznivá, tak by nemělo nic bránit tomu, abyste si užili parádní neděli.

Registrace účastníků se koná v 9.30 ve venkovním areálu KC Krupka Olympie. O hodinu později startují rodiny s dětmi od šesti let výše. Vyjedou zdarma lanovkou na Komáří vížku a odtud se vydají pěšky na Habartice, hrad Kyšperk a zhruba ve 14 hodin by měly dorazit zpět do areálu KC Olympie. Rodiny s dětmi do 6 let se mohou zdarma svézt lanovkou na Komárku a zpátky.

Ve 14 hodin začne ve venkovních prostorách krupské Olympie doprovodný program. Připravené jsou hry a soutěže pro děti a také pouťová atrakce. Účastníkům Naučného dne představí svoji činnost i složky integrovaného záchranného systému jako jsou hasiči, policie a záchranná služba.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru