Parkovací automaty najdete od července i v Českobratrské ulici. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Podle informací z teplického magistrátu bude provoz nových a rozšířených zón placeného stání zahájený 1. července letošního roku. Město jeho zavedením slibuje moderní systém parkování a rovnoměrné vytížení oblastí, které řidiči k parkování využívají. Systém bude nově provozovat pražská společnost Itego.

Teplický magistrát připravuje informační kampaň o možnostech předplatného, cenách parkovného a o způsobech placení, kdy bude umožněné i využívání mobilní aplikace pro hrazení poplatku. Kampaň odstartuje před spuštěním nového parkovacího systému do provozu.  K dispozici bude také portál s informacemi, kde řidiči mimo jiné naleznou systém pro nákup a správu parkovacích oprávnění pro rezidenty a abonenty. Ti si nové parkovací karty budou moci pořídit už v průběhu června.

A ve kterých ulicích parkovací automaty od července potkáte?

Alejní, Benešovo náměstí, Českobratrská, Čs. dobrovolců, Dlouhá, Dubská, Chelčického, Jungmannova, Kollárova, Laubeho náměstí, Lipová, Masarykova třída, Mírové náměstí, Mlýnská, Mrštíkova, Nádražní náměstí, Na Hrázi, náměstí Svobody, Papírová, Poštovní, Potěminova, Revoluční, Rooseveltova, Spojenecká, Školní, Tržní náměstí, Tyršova, U Bílinské brány, U Císařských lázní, U Divadla, U Hadích lázní, U Kamenných lázní, U Nádraží, U Zámku, V. Hálka, Vrchlického, Zelená a 28. října.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru