Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Postrach majitelů sklepních kojí v Teplicích Proseticích se podařilo dopadnout místním policistům. Během měsíce března byla na policii oznámena více jak desítka krádeží vloupáním do sklepních prostor a kójí v panelových domech na území Prosetic.

"V jednom ze sklepů panelového domu se stihl zloděj vloupat celkem do 7 kójí, kde odcizil 5 jízdních kol, snowboard a nákupní tašku. Některé z odcizených věcí si poschovával zloděj různě po domě, jiné si odnesl ihned po krádeži. Například snowboard a další  tři vypátraná jízdní kola byly nalezeny v jeho „skrýších“ a vráceny zpět majitelům.  V jiném panelovém domě se mu zalíbilo v kójích uložené nářadí všeho druhu a jeho část opět přenesl a uschoval do sklepa vedlejšího domu. Posledním jeho kouskem bylo odcizení fotopasti, která byla umístěna také ve sklepení jednoho z domů. Celkem svým jednáním způsobil škodu několik desítek tisíc korun. Provedeným šetřením a zajištěním několika stop na místech činu se podařilo podezřelého ztotožnit. Je jím 29letý muž z malé obce na Teplicku," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Tomu bylo následně sděleno podezření hned ze tří přečinů a to krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci. O jeho trestu nyní bude rozhodovat soud.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru