Teplický fotbalový stadion. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Teplice mají fotbalový stadion. Spousta měst ho má. A stejně jako jiná města se i Teplice potýkají s problémem absence odpovídající parkovací plochy pro návštěvníky. Tradičním koloritem této části města se tak v konání zápasů stávají desítky aut, namačkaných u krajnic příjezdových komunikací.

A bude hůř. V současné době má odbor dopravy teplického magistrátu na stole návrh vedení teplického fotbalového klubu na vytvoření vyhrazeného parkoviště na veřejně přístupné účelové komunikaci 3605/11. Což je, pokud se podíváte do katastrální mapy, vlastně celý prostor kolem stadionu.

Vyhrazené parkoviště bude k dispozici pouze držitelům parkovacích karet FK Teplice a vozidlům integrovaného záchranného systému. Pro ostatní automobily budou příjezdy ke stadionu označené Zákazem vjezdu.  

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru