SOS tlačítko opět pomohlo. Strážníci byli u seniorky, která se ocitla v nesnázích, včas
Foto: Městská policie Krupka
Teplice

Krupka - Operační středisko strážníků Městské policie Krupka přijalo na pultu centrální ochrany zprávu o pomoc z SOS tlačítka z jednoho z pečovatelských domů. Na místo byla ihned vyslána hlídka, která po příjezdu na místo našla starší paní ležet na podlaze v bytě.

Jak paní hlídce strážníků uvedla, po pádu na zem již nebyla schopna se sama zvednout. Seniorce se naštěstí nic nestalo a do své péče si ji převzala pečovatelka.

„Jsme velice rádi, že se obyvatelé pečovatelských domů nestydí SOS tlačítka používat, a rovněž, že projekt SOS tlačítek má smysl," uvedl ředitel Městské policie Krupka Jiří Petrák.

Díky SOS tlačítkám mají lidé v domech s pečovatelskou službou, kteří se ocitnou v nesnázích, možnost okamžitého spojení s pultem centrální ochrany a přivolání strážníků na pomoc.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru