Lesní správa žádá lidi, aby nechodili do těchto lesů v okolí Flájí. Budou se konat lovy zvěře
Ilustrační foto
Teplice

Krušné hory - Lesní správa Litvínov upozorňuje veřejnost, že ve dnech 16. listopadu, 7., 19. a 30. prosince tohoto roku od 07:00 do 15:30 hod. se bude konat společný lov spárkaté zvěře v okolí přehradní nádrže Fláje.

Společná čekaná se slíděním bude probíhat na celém území honitby (Český Jiřetín – Fláje – Mackov), ale intenzivněji pak v lokalitách u „Puklé skály, retenční nádrže Tři smrky a Mackovských luk“.

314900837 191605030045841 1576278140246973667 n

Lesní správa Litvínov žádá veřejnost, aby v této době omezila, respektive vůbec nevstupovala do honitby a nepohybovala se především ve výše vytipovaných lokalitách s předpokladem intenzívnějšího lovu zvěře. "Vzhledem k použití střelných zbraní při lovu se chceme vyhnout riziku úrazu či smrtelného zranění. S tímto ohledem jsou i termíny lovu koncipovány mimo dny pracovního volna," uvádí litvínovská lesní správa.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru