Volby do zastupitelstev začínají již zítra. Kdo vyhraje tentokrát?
Ilustrační foto CC0
Teplice

Teplicko - Během následujících dvou dnů si budou lidé na Teplicku vybírat složení zastupitelstev měst a obcí. V pátek budou komunální volby probíhat od 14 do 22 hodin, v sobotu to bude od 8 do 14 hodin.

Před čtyřmi lety dosáhla na Teplicku volební účast 39,11 procent. Hlasovat ve volbách se tehdy rozhodlo 40 tisíc oprávněných voličů. 

V Teplicích zvítězila strana ODS, tehdy ještě v čele s Jaroslavem Kuberou, v Bílině bylo první hnutí ANO 2011, v Krupce a Duchcově se z prvenství radovala ČSSD a v Dubí tehdy zvítězilo místní uskupení Severočeši - Dubí.

V letošních volbách je na Teplicku zaregistrováno 28 politických stran a uskupení. V Teplicích je opět hlavním favoritem ODS, která je ve městě tradičně silná. Zajímavé bude také sledovat volby v Krupce a v Bílině, kde zuří velký předvolební boj.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru