Policisté pátrají po dvou nezodpovědných řidičích. Oba ujeli od nehody
Foto: Policie ČR
Teplice

Teplicko - K dopravní nehodě mělo dojít od 22.30 hodin dne 1. července 2022 do 7:00 hodin dne 2. července 2022. v obci Košťany - Střelná, v ulici Sídliště u domu č.p. 167. Nezjištěný řidič nezjištěného vozidla měl poškodit pravou přední část vozidla Škoda Octavia, které bylo zaparkované v jednosměrné ulici při levém okraji.

Nezjištěný řidič měl následně místo nehody opustit, aniž by si splnil zákonné povinnosti.

K další dopravní nehodě mělo dojít od 16:00 do 17.00 hodin dne 1. července 2022 v Hrobčicích - Tvrdíně u domu č.p 8 tak, že nezjištěný řidič měl nezjištěným vozidlem poškodit zaparkované vozidlo Mazda. I zde pravděpodobný viník z místa odjel, aniž by nehodu oznámil.

"V případě poznatků k výše uvedeným nehodám kontaktujte dopravní inspektorát v Teplicích na tel. 974439260," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru