Žena chtěla koupit investiční mince, místo toho přišla o pořádný obnos peněz
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Obětí zatím neznámého podvodníka se stala 55letá žena z Teplic. Ta reagovala na inzertním portálu na inzerát o prodeji investiční mince „Český lev 2021“, kdy po odeslání poptávky jí mailem kontaktoval údajný prodávající. Nabídl jí i další svúj sortiment mincí.

"Žena s obchodem souhlasila a zaslala na bankovní účet, který jí udal podvodník, zálohu ve výši 80 tisíc korun. Poté se začal prodávající různě vymlouvat, proč ještě mince neposlal. Nakonec přišel s legendou, že peníze poslal dne 1. července platbou na účet zpět. Dle výpisu z banky však ženě žádné peníze nepřišly. Ta se poté obrátila na policii a případem se nyní zabývají policisté pro podezření ze spáchání přečinu podvod," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru