Potvrzeno. Pekárna Japek končí, opustí ji 101 zaměstnanců
Areál pekárny Japek. Foto: e-mostecko.cz
Teplice

Litvínov - Pekárna Japek končí svoji činnost. I přes optimismus z konce dubna, kdy se věřilo, že se tradiční podnik podaří zachránit, se tak nestalo. Pekárna zásobovala lidi nejenom na Mostecku, ale i v širším regionu.

Přes počáteční optimistické naladění, podporu významných věřitelů a partnerů bohužel končí svůj provoz tradiční česká pekárna JAPEK s.r.o. Snaha dovést firmu k úspěšnému prodeji nedošla svého cíle a činnost pekárny byla ukončena na základě rozhodnutí insolvenčního soudu k 31. květnu 2022.

Cenová nabídka zájemce nebyla přijata a v důsledku toho není jiné možné řešení, než provoz pekárny zastavit. Pekárnu tak musí opustit 101 zaměstnanců, kteří po celou dobu insolvenčního řízení věřili v možný úspěch prodeje. "Tímto bychom rádi poděkovali všem partnerům, kteří spolupracovali s pekárnou do poslední chvíle," uvedla obchodní ředitelka Lucie Ungerová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru