Povedená dvojice mladíků si přivydělala podvodem. Na internetu prodávali fiktivní oblečení a boty
Ilustrační foto
Teplice

Bílina - Dvojice mladíků (16 a 20 let) z Bíliny si zvolila jako zdroj příjmů podvodné jednání. Po vzájemné domluvě inzerovali prodej oblečení a obuvi na online obchodním portálu. Když o zboží projevil zájem kupující, dostal pokyn, aby za zboží zaplatil předem na bankovní účet jednoho z podvodníků.

"Poté, co byly peníze připsány na účet, profil prodávajícího byl zrušen a fiktivní zboží nebylo doručeno. Celkem takto mladíci podvedli minimálně 6 kupujících, kterým vznikla celková škoda 23 tisíc korun. Podvody takto prováděli po dobu dvou měsíců, kdy následně někteří z poškozených věc oznámili na policii a policisté se dopátrali totožnosti obou „obchodníků“. Následně si vyslechli od policejního komisaře obvinění z podvodu," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru