Kudy šel, tudy rozdával rány! Jednomu z napadených zlomil čelist, může skončit ve vězení až na osm let
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Z výtržnictví a ublížení na zdraví bylo sděleno obvinění 24letému muži z Krupky. Ten loni na podzim navštívil diskotéku v Teplicích, kde se venku pohádal s jinými návštěvníky. Jednomu z nich uštědřil ránu pěstí do obličeje. Útok měl takovou razanci, že napadenému způsobil zlomeninu dolní čelisti.

"Po tomto napadení se útočník odebral na zastávku MHD, kde čekali další dvě osoby účastnící se předchozí hádky a oběma dal taktéž ránu pěstí do obličeje, aniž by cokoliv řekl a odešel z místa pryč. V tomto případě se to obešlo bez vážnějších zranění. Vzhledem k závažným zdravotním následkům prvního napadeného, hrozí útočníkovi v případě odsouzení až osmiletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru