Přemýšlíte o vánočním dárku? Věnujte taneční kurz
Foto: archiv
Teplice

Nevíte, co koupit k Vánocům? Pořiďte zážitkový dárek a ještě k tomu takový, kde se dá naučit něco nového a příjemně u toho sportovat, třeba i hubnout a rozhodně se dobře bavit. Pořiďte taneční kurz.

Taneční mistři Dufkovi ve spolupráci s Kulturním centrum Bílina pořádají kurz společenských tanců v Bílině. Od ledna příštího roku bude začínat Taneční kurz pro dospělé, který bude probíhat v Kulturním domě Fontána v Bílině od 17. ledna 2022 od 19 hodin.

Účastníky čeká 10 lekcí pod vedením mistrů Dufkových. Cena celého kurzu je 1600 korun. Dárkový poukaz na celý taneční kurz můžete zakoupit v Informačním centru v Bílině, nebo prostřednictvím e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru