Zloděj kradl v restauracích, šel hlavně po alkoholu. Vykradl i byt, rozbil kvůli tomu sklo balkónových dveří
Ilustrační foto
Teplice

Bílina - Až tříletý trest odnětí svobody hrozí 40letému muži, který je podezřelý ze spáchání nejméně čtyř krádeží. V minulosti jedenáctkrát odsouzený recidivista koncem srpna v Bílině využil v restauraci nestřeženého okamžiku a z prostoru za barem odcizil tři lahve alkoholu.

O několik dnů později kradl ve stejném podniku, v tomto případě odcizil tři lahve whisky a dvě vína. Je také podezřelý, že o pár hodin později v jiné bílinské restauraci ukradl odložený batoh s mobilem, čímž způsobil majiteli škodu přes tři tisíce korun.

"Koncem září pak vylezl na balkon přízemního bytu a po rozbití skla dveří vnikl dovnitř. V bytě setrval až do následujícího rána a odcizil domácí kino a cestovní kufr s oblečením a kosmetikou, další oblečení a jiné věci si připravil do pytle, který nakonec nechal uvnitř. Všemi krádežemi způsobil celkovou škodu přes patnáct tisíc korun, muž je trestně stíhán pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru