OBRAZEM: V Žalanech si dali v sobotu sraz majitelé historických traktorů
Ze setkání historických traktorů. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Žalany – Slunečné počasí si organizátoři sobotních akcí připsali jako bonus k dobru. V Žalanech se sobota nesla ve znamení silných motorů. V areálu bývalého JZD probíhala akce s poměrně dlouhým názvem: Setkání a spanilá jízda historických traktorů, fréz, malotraktorů a stabiláků. I když jeden z organizátorů, Milan Vobruba, si ještě v pátek trochu postěžoval, že většina účastníků posílá přihlášku na poslední chvíli, akce se vydařila a bylo co obdivovat.

Setkání strojů a techniky, kde nejčetněji zastoupenou značkou byl Zetor, se uskutečnilo ve spolupráci s majitelem areálu a obecním úřadem. V programu kromě možnosti prohlédnout si vystavenou techniku zblízka, byla již zmíněná spanilá jízda obcí a po okolí. Svoji řemeslnou zručnost předvedli na akci kovář, košíkář a řezbář a pro děti byly připravené projížďky na koních. Sousedské setkání zpříjemňovalo posezení pod velkým stanem a stánek s občerstvením.

foto

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru