Od pondělí dojde k rozšíření uzavírky v Ruské ulici
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Z technologických důvodů stavby dojde od pondělí 9. 8. 2021 k rozšíření uzavírky v ulici Ruská. K aktuálně uzavřenému úseku mezi ulicemi Lounská a Mostecká přibude i úsek mezi ulicemi Mostecká a Londýnská.

Průjezd ulicí Mostecká přes ulici Ruskou bude nadále možný. Vlivem tohoto rozšíření dojde v ulici Londýnská v úseku od Moskevského náměstí po ulici Americká k otočení jednosměrné ulice. Vzhledem k omezení možnosti parkování v oblasti je od dnešního dne, tj. 2. 8. 2021, umožněno kolmé parkování v ulici Duchcovská mezi ulicemi Na Spravedlnosti a Letecká.

Od 9. 8. 2021 poté bude možné kolmé parkování i mezi ulicemi Na Spravedlnosti a U Soudu (v prostoru dočasně zrušené autobusové zastávky). Obě parkovací plochy budou dostupné do neděle 29. 8. 2021. Od pondělí 30. 8. 2021 dojde ke zprůjezdnění ulice Duchcovská i Londýnská a opětovnému navýšení parkovacích kapacit v oblasti. Více informací naleznete v přiložených schématech.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru