Praxe v nových dílnách připraví žáky pro vstup na trh práce
Budova dílen před a po rekonstrukci. Foto: archiv OÚ a Ilona Kaulfuss
Teplice

Bystřany – V pondělí 29. března dopoledne přebírali představitelé Bystřan dokončený zrekonstruovaný objekt nových školních dílen, který obec nechala opravit s dotací EU, z výzvy Infrastruktura základních škol.

Nové dílny nabídnou žákům zdejší školy odpovídající prostory pro vzdělávání v technických a řemeslných oborech, ale také v odvětví přírodních věd. Struktura nových dílen koresponduje s moderními požadavky výuky a její přínos bude mimo jiné i v souvislosti s možnostmi budoucího uplatnění žáků na trhu práce.

Součástí stavebních úprav bylo zajištění bezbariérového vstupu do objektu, úpravy venkovních prostor a vybavení dílen. Objekt po rekonstrukci disponuje vybavenou odbornou environmentální učebnou pro přírodní vědy a školní řemeslnou dílnou pro technické a řemeslné obory. Prostory budou sloužit jak pro teoretickou, tak pro praktickou výuku a dovybavené budou podle potřeb jednotlivých odborných předmětů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru