Jess je smutná, chybí jí rodina. Ujmete se jí?
Fenka Jess hledá svoji rodinu. Foto: AniDef
Teplice

Žim - Fenka Jess hledá svoji rodinu. Do útulku AniDef pro opuštěná zvířata v obci Žim byla přijata od majitele z nesocializované smečky psů. Budete to právě vy, kdo jí poskytne láskyplný domov, který jí chybí ke štěstí?

„Jess je velmi chytrá, právě se učí chodit na vodítku a už to začíná zvládat. Nebyla zvyklá na lidský dotyk, je potřeba k ní přistupovat pomalu a citlivě, ale přitom sebevědomě a beze strachu. Při rychlém pohybu, a když vycítí nedůvěru, dokáže vycenit zoubky (pouze v bezprostředním kontaktu při manipulaci, když se cítí ohrožená). V tuhle chvíli není vhodná do rodiny s malými dětmi, kterým se nedá vysvětlit, že Jess potřebuje svůj čas a prostor, než si na novou rodinu zvykne. Je mladá, asi dvouletá, váží cca 25 kg. Hledá zodpovědnou rodinu, která ji bude hlídat na každém kroku a nepustí ji z vodítka, nenechá ji samotnou na zahradě a podobně. Jess je vhodná do bytu, je čistotná, v případě adopce k domku se zahradou je nutné mít dobře zabezpečený pozemek, umí se podhrabávat,“ uvádí pracovníci AniDef.

Pokud někdo překoná počáteční období zvykání a učení, bude mít za odměnu úžasnou chytrou a nádhernou fenku. Jess dobře vychází se všemi pejsky z útulku. Prospěl by jí psí kamarád, od kterého rychleji vše okouká a pochopí chod domácnosti.

Pokud se vám Jess líbí a měli byste zájem o její adopci, musíte nejdříve útulek AniDef minimálně dvakrát navštívit. Fenka odejde do adopce kastrovaná, očkovaná, čipovaná, odčervená, odblešená, na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení adopčního poplatku. Pro sjednání návštěvy útulku či pro další informace volejte na telefon 736 769 601. Podmínky adopce a další zvířata k adopci útulku AniDef najdete zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru