Muži si v autě vezli úrodu marihuany. Policisté jí našli skoro čtyři stovky gramů
Zajištěná marihuana. Foto: Policie ČR
Teplice

Duchcov - Duchcovští policisté v noci z pátku na sobotu zastavili osobní auto, ve kterém našli marihuanu.

"Jednadvacetiletý spolujezdec, který už byl v minulosti kvůli trestné činnosti na úseku omamných a psychotropních látek podmínečně odsouzen, měl u sebe přes dvě stě gramů usušeného konopí. U 26letého řidiče policisté našli skoro 170 gramů marihuany, oba pak při výslechu vypověděli, že si konopí sami vypěstovali," uvedl mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

Mladší muž byl obviněn z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, vzhledem k předchozímu odsouzení by mohl v krajním případě strávit ve vězení až deset let, řidiči obviněnému ze stejného trestného činu hrozí až pět let za mřížemi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru