Policie vyšetřuje několik krádeží na Teplicku. Tohle všechno zloději nakradli!
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který vnikl do rozestavěného domu v centru Teplic. Odnesl si dvě bourací kladiva, brusku a dámské horské kolo, celková škoda byla vyčíslena na 33 tisíc korun. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po odcizených věcech i pachateli, kterému hrozí až dvouletý trest odnětí svobody, intenzivně pátrají.

Policisté také pátrají po neznámém pachateli, který v Modlanech ukradl stavební materiál. Zloděj překonal oplocení a z pozemku odcizil dvanáct rolí asfaltového pásu. Škoda byla vyčíslena na deset tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže.

"Z přečinu krádeže je podezřelý i neznámý pachatel, který se v Duchcově vloupal do zahradní buňky. Odnesl si vrtačku, okružní pilu a žulový kámen na grilování, škoda byla vyčíslena na sedm tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže a po odcizených věcech i pachateli pátrají," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru