V Bílině proběhla nezapomenutelná módní show pod širým nebem
Beauty Fashion Night. Foto: Beauty 2000
Teplice

Bílina - Bílina zažila v sobotu 15. srpna nádhernou show. V krásném prostředí u altánku v lázeňském lesoparku mohli návštěvníci zhlédnout pod širým nebem zřejmě zatím největší módní show, která se kdy v Bílině uskutečnila.

Ti, co na Beauty Fashion Night přišli, nelitovali. Zhlédli na 200 outfitů, které převedli modelky a modelové od teenagerovského věku až ve věku 60+. Lidé se dobře pobavili a odnesli si domů spoustu módní inspirace.

Módní přehlídka začala skvělou „letní párty“ na přehlídkovém mole, po kterém následovala série modelů pro teplé letní dny. K vidění pak byla móda pro svatební hosty a nechyběly ani krásné svatební šaty. Nechyběly outfity podzimní módy. Nejvíce se majitelky butiku Beauty 2000 Lada Fantová a Pavla Vrábelová „vyřádily“ při přípravě posledního bloku módní přehlídky – extravagance, jež se nesla v duchu černé a bílé.

„Tak tahle přehlídka je naprosté top, něco takového v Bílině ještě nebylo. Byla jsem již na několika přehlídkách Beauty 2000, ale tato mi doslova vyrazila dech. Pěkný program, skvělé modelky a modelové, kteří si to celou dobu evidentně užívali, a moc dobrá hudba, hlavně ve druhé polovině. Modely byly nádherné a bezvadně sladěné, bylo jich tolik, až oči přecházely. Moc se mi líbilo, že je předváděly normální ženy, s postavou, kterou mám i já. Mám své favority, které jsem si nafotila a musím si pro ně v příštím týdnu do butiku zajít. Doufám, že je ještě budou mít,“ sdělila nadšená divačka Eva.

1708prehlidka2

„Bylo to doslova famózní! Dostala jsem vstupenku na tuhle přehlídku jako dárek a jsem za něj moc ráda. Moc mě totiž inspirovala. Když jsem viděla, jak krásné a elegantní můžou být ženy plných tvarů a jaké barevné kombinace jim moc sluší, řeka jsem si, že by mohly slušet i mně,“ sdělila divačka Jana.

Program módní show skvěle doplnili slovem a také zpěvem Martina a Jirka a jejich agentura Fast Agency zajistila na výbornou technické zázemí módní přehlídky.

Velké překvapení na závěr byla přítomnost známého módního návrháře Osmanyho Laffity. Ten z obou nainstalovaných velkých televizních obrazovek totiž popřál Ladě Fantové k jejím narozeninám, jež před několika dny oslavila.

První ročník Beauty Fashion Night se velmi vydařil. Organizátory akce a všechny účastníky odměnilo i samo nebe, které nevydalo i přes nepříznivou předpověď a proběhnutou bouřku v sousedních Teplicích na hlavy účastníků po celý večer ani kapku a dopřálo tak všem ničím nerušený zážitek. Snad tomu tak bude i v dalších ročnících Beauty Fashion Night, v dalších letech, na které se můžeme již nyní těšit.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru