Galerie Teplice nabízí k poukázkám tohoto centra až 300 Kč navíc
Galerie Teplice.
Teplice

Teplice - Od pondělí 10. srpna mají zákazníci obchodního centra Galerie Teplice jedinečnou možnost získat k nákupu dárkových poukázek až 300 Kč navíc.

Jak na to? „Při nákupu dárkových poukázek na infostánku GT v hodnotě 500 Kč až 900 Kč získáte dárkovou poukázku v hodnotě 100 Kč od nás zdarma. Při nákupu dárkových poukázek za 1 000 Kč a více získáte dárkovou poukázku v hodnotě 300 Kč zdarma. A to se rozhodně vyplatí!“ uvedla Magdalena Vorlíčková, marketingová manažerka OC Galerie Teplice.

1008galerienakupy2
Nejen škola a seznamy nákupů pro školáky volají! Využijte tímto exkluzivně výhodných srpnových nákupů v Galerii! Čeká na vás celá řada zajímavých slev. Poukázky navíc můžete využít ve většině obchodů v nákupním centru Galerie.

Konkrétní pravidla akce naleznete na webu Galerie Teplice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru