Obec Jeníkov uzavře některé komunikace pro motorová vozidla závorami
Silnice, která vede z Výšiny do Oldřichova. V levotočivé zatáčce se na navazující rovné komunikaci objeví závora z obou stran.
Teplice

Jeníkov – Vedení obce Jeníkov došla trpělivost. Na účelové komunikaci v Oldřichově ve směru k nádraží, vznikají neustále černé skládky.

Okraje silnice bývají plné různých odpadků, stavební suti, pneumatik a komunikaci, která je v majetku obce, není prakticky možné udržovat. Silnice, na kterou se dostanete z druhé strany od Výšiny směrem na Jeníkov, před zatáčkou vlevo, proto bude v nejbližší době trvale uzavřená pro provoz všech vozidel z obou stran.

K dopravnímu opatření přistoupilo vedení jeníkovské radnice ve snaze zamezit zřizování dalších černých skládek a umožnit údržbu dotčené silnice. Ta bude opatřená značkami Zákazu vjezdu všech motorových vozidel v obou směrech s dodatkovou tabulkou Mimo dopravní obsluhy. Vzhledem k faktu, že bordeláři, kteří zakládají černé skládky, nemívají problém s porušováním dopravních značek, rozhodlo vedení obce uzavřít silnici z obou stran navíc i uzamykatelnými závorami.

Podobná opatření plánuje vedení obce také na některých příjezdových komunikacích k vodním plochám v Oldřichově a Jeníkově. Jejich prostřednictvím chce zajistit bezpečnost chodců a cyklistů v této vyhledávané rekreační lokalitě. Důvodem je skutečnost, že řada řidičů motorových vozidel často zajíždí až ke břehům vodních nádrží, kde nejenom znečišťují prostředí, ale především ohrožují chodce a cyklisty. Například před Kamenitým rybníkem se proto na příjezdové silnici objeví značka zákazu vjezdu pro motorová vozidla a uzamykatelná závora s průjezdem pouze pro cyklisty.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru