Po velkém poklesu opět nárůst! Další nakažené hlásí téměř všechny okresy v kraji
ilustrační foto: CC0
Teplice

Ústecký kraj - Jedenáct testů s pozitivním výsledkem na covid-19 přibylo v Ústeckém kraji během posledních 24 hodin. Informovali o tom v pátek odpoledne hygienici.

Čtyři nové případy nákazy připadají na okres Most. Tři nově infikované odhalili hygienici na Děčínsku i Litoměřicku, po jednom pozitivním nálezu mají Chomutovsko a Teplicko. Jde o více nových případů, než o den dříve. Ve čtvrtek hygienici v kraji odhalili dva nemocné.

Na 640 diagnostikovaných onemocnění připadá v Ústeckém kraji 545 vyléčených. V období od začátku vyšetřování do 31. července 2020 bylo pracovníky KHS Ústeckého kraje indikováno k testování na možnou nákazu koronavirem vyvolávajícím onemocnění covid-19 celkem 12 263 vyšetření.

V celém Česku přibylo v pátek 252 nově prokázaných infekcí, aktivních případů je tak 4533. Aktuálně hospitalizovaných osob s nemocí covid-19 je 124. Nemoci podle informací Ministerstva zdravotnictví podlehlo 382 pacientů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru