VIDEO: Oblíbený areál na Matyldě má novou recepci a sociální zázemí pro rekreanty
Nová recepce na Matyldě. Foto: město Most
Teplice

Most - Lepší sociální zázemí a řada novinek čeká návštěvníky v oblíbeném rekreačním areálu na Matyldě. Vznikla tu nová moderní recepce s toaletami, sprchami, kuchyňkou a dalším zázemím pro rekreanty a hosty místního kempu. K dispozici je nově i výlevka pro chemické WC z karavanů. Návštěvníkům mají tyto novinky poskytnout především lepší kvalitu služeb.

"Jsem moc rád, že se nám stále více daří Matyldu přibližovat lidem. Je to vyhledávané místo pro sport a odpočinek nejen pro místní, ale také pro přespolní, kteří oceňují možnosti areálu. Věřím, že to bude plně funkční a těším se na navazující práce výstavby pláží, které tu začnou v srpnu," uvedl primátor města Mostu Jan Paparega.

Systém uzamykatených skříněk dozná změn

Vzhledem k častým stížnostem občanů na permanentní obsazenost skříněk u in-line dráhy, kdy si někteří sportovci zamykají skříňky na celou sezonu a tím znemožňují využívání skříněk ostatním návštěvníkům, se pracovníci technických služeb rozhodli zavést nový systém na pronájem těchto skříněk. „Nově se budou klíčky vydávat na recepci oproti složené záloze, která bude návštěvníkům po vrácení klíčů navrácena zpět. Nevrátí-li návštěvník klíče do tří dnů bude zámek vyměněn za nový a záloha mu propadne,“ vysvětluje ředitel Technických služeb města Mostu Václav Zahradníček.

Připravuje se též nový on-line rezervační systém a celá agenda ohledně ubytování v tábořišti Matylda bude nově prováděna v prostorách nové recepce. Stejně tak zde budou nově půjčovány šlapadla, paddleboardy atd.

Celková rekonstrukce budovy přišla na 7,5 milionu korun včetně DPH a pro město Most ji provozují Technické služby města Mostu, a.s.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru