OBRAZEM: Teplické nákupní centrum Olympia láká na nové obchody
Foto: Olympia Teplice
Teplice

Teplice - Obchodní centrum Olympia Teplice má aktuálně otevřené všechny obchody a služby, kavárny, bistra a restaurace. Zavřený je prozatím z nařízení vlády dětský svět CIRKUS PARK a hlídaný dětský koutek v BAMBULI.

Obchodní centrum však po dobu omezení provozu nezahálelo a pěkně pokročilo s rekonstrukcí. Navštívit můžete nově otevřené PEPCO, které svoji prodejní plochu zdvojnásobilo, kávu si po nákupech dát v zrekonstruované kavárně CORADIA CAFE, pro módní kousky zajít do elegantního prostoru prodejny PIETRO FILIPI, svoji novou tvář představilo také SPORTISIMO nebo ZVĚROKRUH.

„Mnoho našich obchodů mění v letošním roce svoji tvář, prochází větší či menší rekonstrukcí, aby zákazníkům nabídli nákupní zážitek v novém moderním prostředí. Právě probíhá výstavba nájemní jednotky klenotnictví CORIAL, které bude mít ve své nabídce značku Pandora. Po úspěšném rozjezdu dochází k přestavbě obchodu DECATHLON, který zvětší svou prodejní plochu na téměř 2tis m2 a chystá se zahájení výstavby restaurace Burger King. V pasážích dokončíme výměnu podhledů, instalujeme nové osvětlení, hudební ozvučení a wifi sítě. Práce probíhají také ve venkovním areálu centra. Měníme vzhled fasády a v neposlední řadě obnovujeme zeleň areálu centra,“ upřesnil k probíhající přestavbě Tomáš Stárek, ředitel obchodního centra.

Celou přestavbu můžete sledovat na www.rekonstrukceolympia.cz.

0306olympia1

0306olympia2

0306olympia3

0306olympia4

Foto: Olympia Teplice

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru