McDonald´s otevřel v Teplicích druhou restauraci
Restauraci najdete v Galerii Teplice. Foto: Botticelli
Teplice

Teplice - Světoznámý řetězec McDonald’s vítá své zákazníky v Teplicích nově také v obchodním centru Galerie Teplice. Zákazníci centra najdou restauraci v prvním podlaží u jídelní zóny.

Od 25. května si zde mohou dopřát široký výběr z populárních burgerů z hovězího a kuřecího masa, čerstvých salátů, oblíbených hranolek, snídaňových menu, dezertů či osvěžujících nápojů. Celkem se jedná o 102. restauraci McDonald’s v Česku.

Nově otevřenou teplickou pobočku vede zkušený franšízant Michael Friedrich. „Jsem rád, že jsme mohli otevřít v Teplicích druhou restauraci a zrovna v Galerii Teplice. Věříme, že se naše nová pobočka stane mezi zákazníky rychle oblíbená. Je pro nás také důležité, že jsme mohli v této nelehké době poskytnout zaměstnancům novou práci,“ říká Michal Friedrich s tím, že v místní restauraci McDonald’s našlo zaměstnání 40 lidí.

McDonald’s v Teplicích je umístěn v těsné blízkosti jídelní zóny, kde se mohou strávníci usadit. Zákazníci mají k dispozici dvě pokladny a čtyři samoobslužné kiosky.

McDonald’s v Galerii Teplice má otevřeno denně od 8:00 až do 21:00. K dispozici je pro zákazníky také služba McDelivery.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru