Zastavil se koronavirus v kraji? Nepřibyl žádný nakažený! Zemřel ale jeden člověk
Odběr vzorku pro testování na koronavirus. Ilustrační foto. Zdroj: Armáda ČR
Teplice

Ústecký kraj - Počet pozitivně testovaných osob na koronavirus v Ústeckém kraji k včerejší 17. hodině je 492 osob, z toho za posledních 24 hodin nepřibyl žádný nový případ. V Česku bylo ke včerejšku zjištěno celkově 7737 případů.

V posledním dni nepřibyl podle krajské hygienické stanice žádný nový zjištěný případ infekce. Naopak šest lidí se uzdravilo. Vyléčených je celkově už 304 osob. V celé České republice se ví již o 3372 lidech, kteří se plně zotavili a nemají v těle virus.

Ministerstvo zdravotnictví ale informovalo o dalším úmrtí člověka z Ústeckého kraje, který trpěl zároveň onemocněním způsobeným novým koronavirem. Z Ústeckého kraje je tak známo již patnáct zemřelých. V celém Česku podlehlo 240 osob od začátku pandemie.

Počty případů podle okresů:

Okres Počet případů Mezidenní nárůst     Počet již uzdravených Mezidenní nárůst uzdravených
Litoměřice      246 0 114 5
Ústí nad Labem     79 0 67 0
Děčín 43 0 39 0
Teplice 43 0 36 1
Most      37 0 17 0
Chomutov 21 0 17 0
Louny 23 0 14 0
        
   Zdroj: KHS Ústeckého kraje
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru