Hliníkový žebřík prozradil zloděje. Jiný vyloupil dům v Krupce
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Policisté zadrželi zloděje, který v Novosedlicích vnikl na zahradu, kde ukradl hliníkový žebřík. Z lupu se ale dlouho neradoval, chvíli po činu ho chytili policisté z oddělení hlídkové služby.

Policisté si u nedalekých garáží všimli opřeného žebříku a následně zadrželi i pachatele. Lapku eskortovali na služebnu, kde mu bylo sděleno podezření z přečinu porušování domovní svobody. Osmatřicetiletý muž je stíhán na svobodě, v případě odsouzení mu hrozí až dvouleté vězení.

Škodu přes sto tisíc korun způsobil neznámý pachatel, který se v Krupce vloupal do rodinného domu. Podle poškozených ukradl peníze, šperky a několik hodinek, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro trestné činy krádeže a porušování domovní svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru