Zloději vykradli na Teplicku během nouzového stavu lékárnu a ordinaci
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do lékárny. Nezajímaly ho ale léky, nýbrž peníze, odnesl si pokladnu s několika tisíci korunami.

Celková škoda přesáhla částku dvacet tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro trestné činy krádeže a poškození cizí věci, za které hrozí lapkovi s ohledem na vládou vyhlášený nouzový stav až osm let za mřížemi.

"K podobné krádeži došlo také v soukromé ordinaci, do které vnikl neznámý zloděj v nočních hodinách. Ukradl pokladnu s penězi, zatímco krádeží způsobil škodu jen necelé dva tisíce korun, poškozením interiéru vznikla škoda kolem 15 tisíc korun," uvedl mluvčí policistů Daniel Vítek.

Policisté, kteří případy vyšetřují, se budou zabývat i verzí, že by mohl mít obě vloupání na svědomí stejný zloděj.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru