U radnice se vrší svíčky za zesnulého Jaroslava Kuberu, ve vestibulu je pietní místo
Svíčky za zesnulého dlouholetého primátora Teplic. Foto: e-teplicko.cz
Teplice

Teplice - Desítky a desítky svíček už lidé přinesli ke vchodu do teplického magistrátu za zesnulého Jaroslava Kuberu.

Ve vestibulu budovy radnice na náměstí Svobody bylo také zřízeno k uctění památky pana Kubery pietní místo, kam mohou občané položit květiny a do kondolenční knihy napsat vzkaz pozůstalým.

Pietní místo je přístupné každý všední den od 8 do 18 hodin.

Kondolenční archy je možné až do čtvrtečního večera podepisovat také v Senátu. Kancelář Senátu Parlamentu České republiky v souvislosti s úmrtím předsedy Senátu Jaroslava Kubery oznámila, že kondolenční archy budou vystaveny v Hlavním sále Valdštejnského paláce ve dnech úterý 21. ledna od 14 do 22 hodin a ve dnech středa 22. ledna a čtvrtek 23. ledna vždy od 8 do 22 hodin. Vstup do Hlavního sálu je z Valdštejnského náměstí 17/4, Praha 1, přes recepci C2.

Detaily posledního rozloučení budou upřesněny na základě rozhodnutí rodiny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru