Prostitutka skončila ve vazbě. Našli ji tam, kde neměla co dělat a chce se tam dál vracet
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Dubí - Ve vazbě skončila 37letá prostitutka, která je podezřelá z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Před několika dny ji v Dubí kontrolovali policisté, kteří při lustraci zjistili, že má rozsudkem soudu vysloven zákaz pobytu v katastru města Dubí a to až do roku 2022.

"Protože se ani u výslechu netajila tím, že uložený trest bude i nadále ignorovat a navíc to nebylo poprvé, kdy byla přistižena v obci, kde má zákaz pobytu, eskortovali ji policisté ve lhůtě 48 hodin k soudu," uvedl mluvčí Policie ČR Daniel Vítek.

V minulosti devětkrát odsouzená recidivistka tak bude na trest čekat za mřížemi, v krajním případě ji může soudce poslat do vězení až na dva roky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru