VIDEO: V Krupce pořádali jarmark, rozsvítili strom a překvapili lidi ohňostrojem
Vánoční jarmark v Krupce. Foto: e-teplicko.cz
Teplice

Krupka - První adventní neděli proběhl v Krupce již tradiční Vánoční jarmark. Ve stáncích na návštěvníky čekal pestrý vánoční sortiment a jako každý rok doprovázel akci bohatý doprovodný program, který navodil tu správnou vánoční atmosféru jarmarku. Celou akci odstartoval vánoční průvod s mnoha účastníky.

Pomyslný start akce představoval vánoční průvod Tří králů Krupkou. Součástí samotného programu pak bylo pěkně zpracované divadelní představení o zrození Ježíše Krista a betlémských událostech v podání divadelního souboru Biskupského gymnázia a základní školy Bohosudov.

Mikuláš s andělem a jejich košík plný sladkostí byl lákadlem zejména pro ty nejmenší. Místní dům dětí a mládeže pak pro děti připravil tvůrčí dílny, kde se každé z nich mohlo umělecky realizovat.

Velký dav obecenstva z řad nejen z řad maminek a tatínků přilákalo každoročně úspěšné vystoupení dětí z místních základních a mateřských škol a po něm pak následovalo vystoupení amatérského divadla DS DK Krupka. Vrcholným a nejvíc očekávaným okamžikem jarmarku pak bylo rozsvícení vánočního stromu, které doplnilo tu pravou atmosféru a pohodu vánočního času. Překvapením na závěr byl ohňostroj.

Videoreportáž

https://www.youtube.com/watch?v=s7KeQqkuSNQ

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru