Bílina, Osek, Teplice, tady všude ujeli viníci od nehod. Neviděli jste některou z havárií?
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Policisté na Teplicku žádají občany o podání svědectví v souvislosti s dopravními nehodami, které se v okrese staly v minulých dnech a při kterých pravděpodobní viníci ujeli, aniž by splnili své zákonné povinnosti.

K jedné nehodě mělo dojít v době od 17:00 hodin dne 28. listopadu do 15:00 hodin dne 29. listopadu 2019 v Bílině, sídliště U Nového nádraží před č. p. 709. Dosud nezjištěný řidič měl poškodit pravou zadní část zaparkovaného vozidla Škoda a z místa ujet, aniž by splnil zákonem danou povinnost při účasti na dopravní nehodě. Podle stop zajištěných na místě se zřejmě jednalo o větší náraz, na místě byly zajištěny stopy červeného, černého a oranžového laku, mohlo se jednat o větší vozidlo např. dodávku.

K další nehodě mělo dojít od 18:00 hodin dne 29. listopadu do 8:00 hodin dne 30. listopadu 2019 v Oseku, ul. Hrdlovská u č. p. 644. Neznámý řidič narazil do zaparkovaného vozidla Hyundai, u kterého poškodil levé přední dveře a z místa ujel. Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Policisté rovněž hledají svědky v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od 13:00 hodin dne 22. listopadu do 11:50 hodin dne 23. listopadu 2019 v Teplicích na Benešově náměstí u cukrárny. Nezjištěný řidič měl poškodit zaparkované vozidlo VW Passat a z místa odjet, aniž by splnil opatření daná zákonem. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru