OBRAZEM: Teplice hostily veletrh vzdělávání, došlo i na chemické pokusy
Došlo i na chemické pokusy. Foto: Ústecký kraj
Teplice

Teplice - V lázeňském městě se konal další ročník akce Šance 2019, určené především žákům devátých ročníků základní školy. Akce měla podtitul „Studuj v Teplicích, pracuj v Teplicích“ a pomohla deváťákům v rozhodnutí, kam dál po škole. Jednalo se o regionální veletrh středního vzdělávání.

Na veletrh v Domě kultury Teplice během neděle přicházeli žáci i se svými rodiči. Měli možnost získat přehled o jednotlivých středních školách, o možnostech studia, o jejich oborech, mohli se seznámit s pedagogy a i letos byli přítomní studenti, kteří poskytli příchozím veškeré informace o studiu.

Veletrh, který se konal ve spolupráci s úřadem práce, navštívil také hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček. Zde také promluvil o tom, jak moc je důležité vybrat si tu správnou střední školu a obor. „Středním školám přeji, aby se jim podařilo získat dostatek studentů, kteří budou mít o studium opravdový zájem a které pak kvalitně připraví na budoucí povolání,“ uvedl při zahájení ŠANCE hejtman Oldřich Bubeníček.

01
Hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček, vedle něj primátor Teplic Hynek Hanza.

02
Hejtman Bubeníček si obešel všechny stánky, které na veletrhu byly.

03

 05
Žáci z hotelové školy připravovali pokrmy.

06

07
Na akci přicházeli mnohdy děti s rodiči. Foto v článku: Ústecký kraj

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru