Krupka představila nové logo a vizuální identitu města. Pamatujte si #krupkazije
Představení nového loga města. Foto: Marcela Sklenářová
Teplice

Krupka - Po velkém úspěchu se zápisem na Seznam světového a kulturního dědictví UNESCO přichází Krupka s další novinkou. Nová vizuální identita je navazujícím důležitým krokem v oblasti komunikace města směrem k občanům a turistům.

V Infocentru Hornické krajiny Krupka bylo dílo slavnostně představeno a pokřtěno starostou Zdeňkem Matoušem a místostarostou Rostislavem Kadlecem. „S novou identitou jsme nadmíru spokojeni. Je to výsledek několikaměsíčního snažení pracovní skupiny, kde společnými silami tvoříme komunikační strategii města,“ uvedl za město Krupka Rostislav Kadlec.

Základní myšlenkou bylo respektování historické hodnoty Krupky a současné podřízení se moderním trendům v oblasti městského marketingu. Idea nového loga navazuje na tradiční městský znak, ze kterého bere klíčový atribut, což je dobývání cínové rudy. Doplňkovým grafickým prvkem je minerál rudy kasiterit, který podporuje ideu vizuální identity a možnost kompozic různých dekorativních prvků. Pro komunikaci na sociálních sítích byl vytvořen základní hashtag #krupkazije, který lze doplňovat o další navazující témata (krupkazijekulturou, krupkazijesportem, atd.).

Nová vizuální identita je dílem PR skupiny města Krupka, která funguje od května 2019 pod vedením Petra Nového a Tomáše Syryčanského z komunikační agentury Politicca. Grafické zpracování připravila Tereza Skřivanová ze studia laGraphica.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru