Podpořte Světlušky v Galerii Teplice spolu s teplickými fotbalisty
Podpořte Světlušky v Galerii Teplice spolu s teplickými fotbalisty
Teplice

Teplice - Do ulic po celém Česku opět letos vyrazili dobrovolníci během Sbírkových dnů Světlušky, aby už po sedmnácté pomohli nevidomým lidem.

Do sbírkových dnů Světlušky se letos zapojilo i obchodní centrum Galerie Teplice. Všichni zájemci si mohou až do pátku 13. září vždy od 10 do 18 hodin zakoupit na infostánku GT sbírkové předměty a napomoci tak dobré věci. Za symbolickou cenu jsou k dostání třeba „světlušková“ tykadla, zubní kartáčky, náramky, peněženky či karty „prší“.

Galerie Teplice připravila během sbírky také doprovodný program. Ve čtvrtek 12. září od 15.30 hodin se mohou návštěvníci těšit i na hráče FK Teplice Martina Jindráčka, Igora Paradina či Matěje Radostu a vyzkoušet si s nimi např. žonglování poslepu či míč pro nevidomé fotbalisty.

Světluška je dlouhodobý projekt Nadačního fondu Českého rozhlasu založený na solidaritě a dobré vůli lidí, kteří se rozhodli darovat nevidomým trochu světla. Světluška pomáhá dětem a dospělým s těžkým zrakovým postižením. Je oporou pro ty, které nelehký životní osud postavil před každodenní výzvu: znovu a znovu se učit životu ve tmě - bez pomoci jednoho z nejdůležitějších lidských smyslů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru